Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PUHUJANKIVI

 1  2  >
 Tervehdys!
01.05.2019 09:30 | Titta Yp

Hei kaikille vanhoille ja uusille roolaajille! Olen siis ylläpitäjä Titta, ja ajattelin nyt yrittää aktivistua ja sen myötä minulla on pari ilmoitusasiaa. Eli siis:

1. Kokoontumiset ja niiden muutokset

Eli siis tästä lähtien kokoontumisista voi kirjoittaa kuka vain, jolla on vähintään oppilasikäinen kissa roolittavana, eikä tarvitse erikseen kysyä, pääseekö kissa kokoontumisiin. Yritetään ottaa kokoontumiset vahvemmin käyttöön, sillä niistä saa hyvää sisältöä tarinoihin ja aika kuluu realistisemmin. Kokoontumisissa kerrottavia asioita voi ehdottaa kokoontumisten sivuilla, ja kokoontumisista kirjoitettavat tarinat kirjoitetaan normi tarinaviekkuun.
 

2. Tapahtumista

Olen jo pitkään miettinyt, että haluaisin aktivoida roolipeliä joillain tapahtumilla. Eli jos kenelläkään on ideoita erilaisiin tapahtumiin (esim. profetiat, taistelut tai vaikka erittäin vakava viheryskäepidemia) kirjoittakaa tämän postauksen kommenttikenttään, niin yritän säännöllisesti toteuttaa joitakin tapahtumia roolipelissä.
 

3. Uusi käytäntö kissojen luontiin

Kaikki uusia kissoja luoneet ovat varmaan jo käytännön huomanneet, mutta tästä lähtien lisään kissat vasta ensimmäisen tarinan kirjoitettua. Tämä helpottaa minun työtäni ja samalla estää roolimattomien kissojen kerääntymisen klaaneihin.

 

Ei mulla muuta tällä kertaa, yritetään pitää tää paikka aktiivisena ja mukavana ympäristönä kaikille roolia. Kiitos kaikille täällä tällä hetkellä ja aiemmin roolineille, teidän takia tätä paikkaa on kivaa ylläpitää <3


 - Titta Yp | Kommentoi Kissojen kuvista
20.10.2018 13:56 | Titta YP

Hei, kaikki jotka haluavat kissalleen kuvan laittakaa tähän alle lyhyesti vielä lisää kuvausta kissan ulkonäöstä ja mielellään jos löydätte niin esimerkkikuvan linkin. Kokeilin tehdä muutamia kissoja, mutta mitä vähemmän tietoa kissa ulkonäöstä on, sitä vaikeampi minun on tehdä siitä oikeanlaista. Eli jos teillä on tarkka visio minkälaisen haluatte kertokaa siitä tähän alle :) Ei mulla muuta, kivaa kun on teitä uusia ja vanhoja liittyneitä ja toivottavasti Kuiskaava Metsä on kiva paikka kaikille!


 - Titta YP | Kommentit (2)Kommentoi Hunaja YP eroaa Kuiskaavasta metsästä
02.08.2018 20:08 | Hunaja YP

Eroan Kuiskaavasta metsästä, ja jätän ylläpitäjän tehtäväni. Aloitan muutaman päivän päästä lukion, ja jo viime vuonna elämäni oli niin kiireistä, että tämä roolipeli meinasi epäaktiivisuuteni vuoksi "kuolla" aivan liian monta kertaa. Minulla on elämässäni niin paljon tehtävää, että tämän roolipelin ylläpitäminen on alkanut tuntumaan vain taakalta, työltä, joka pitää hoitaa. Parempi vain lopettaa. 

Jos kaipaatte neuvoa joissain päivitysasioissa, todennäköisesti Kat VYP tietää parhaiten. Hän on yksi tämän roolipelin perustajista, joten hänellä on myös esimerkiksi Kuiskaavan metsän Instagramin ja sähköpostin salasanat, jos niitä kaipaatte.

Minulla ei ole kai paljoa muuta sanottavaa, kiitos kaikille ihanille roolaajille ja ihmisille, jotka olette pitäneet tätä ropea pystyssä! Varmaan joskus saatan piipahtaa täällä ja vapaasti roolata tai jotain... Halataan kun tavataan <3


 - Hunaja YP | Kommentit (2)Kommentoi Asiaa ylläpitäjistä
04.07.2018 17:21 | Hunaja YP

Haluaisin ilmoittaa, että ylennän Titta VYP :n virallisesti ylläpitäjäksi. Titta on nähnyt Kuiskaavan metsän eteen paljon työtä, ja ylläpitänyt näitä sivuja ahkerasti jo kauemman aikaa. 

Olemme myös ottaneet varaylläpitäjien joukkoon uuden jäsenen, Kat VYP :n. 

Eipä tällä kertaa muuta, muistakaa kirjoittaa kissoillanne ja pysyä aktiivisena! :3


 - Hunaja YP | Kommentoi Haetaan varaylläpitäjiä!
26.06.2018 21:14 | - Hunaja YP

Kuiskaavassa Metsässä on ollut viimeisen puolen vuoden aikana suuri pula aktiivisista ylläpitäjistä ja varaylläpitäjistä, joka on näkynyt sivuillamme suurimmaksi osaksi epäaktiivisuutena. 

Tämän vuoksi minun on korkea aika järjestää varaylläpitäjähaku, jossa siis etsimme varaylläpitäjiä, jotka kävisivät päivittämässä sivujamme vähintään muutaman kerran kuukaudessa. 

Varaylläpitäjiä valitaan tehtäviinsä tästä hetkestä aina 8.8.2018 asti.

 

Varaylläpitäjän tulisi olla kohtelias ja rehellinen, sekä hänen tulisi ottaa vastuuta tekemisistään. Tarkemmat ohjeet nettisivujemme käytöstä ja päivittämisestä tulevat näkyviin viimeistään ensi kuun aikana, ilmoitan ja linkkaan ohjeet tarkemmin tänne Puhujankiveen. 

Varaylläpitäjän tehtäviin kuuluu muun muassa vieraskirjaan vastaaminen, liittymishakemusten hyväksyminen/hylkääminen, uusien kissojen lisääminen sivuille sekä tarinoiden tarkastaminen. 

 

Jos haluat varaylläpitäjäksi, lähetä alla oleva hakemus sähköpostiimme kuiskaavametsa@gmail.com 1.8. mennessä.

 

Nettinimi: (laita nimi, jolla haluat tulla kutsuttavaksi sivuillamme. Jos sinut hyväksytään varaylläpitäjäksi, nimen perään lisätään lyhenne "VYP".)

Roolaushistoria ja ylläpitohistoria: (Oletko ennen ylläpitänyt nettisivuja? Oletko roolannut (tai mahdollisesti ylläpitänyt) ennen Kuiskaavassa Metsässä? Oletko roolannut tai ylläpitänyt jollain muulla, suntuubia käyttävällä nettisivulla tarinaroolipeliä? Tieto tarvitaan, jotta tietäisimme, että tietääkö VYP -ehdokas, miten sivumme suunnilleen toimivat ja ylipäätään millainen Kuiskaava Metsä ylipäätään on roolipelinä.)

Ikä: (Sinun tarvitsee vastata vain, että olet 11 -vuotias tai yli. Tällä varmistamme sen, että sinulla riittää jo omaa käsitystä siitä, mihin olet ryhtymässä, jos aiot ylläpitää nettisivuja. Tällöin voit ottaa jo itse vastuuta.) 

 

Vastaamme hakeneille muutaman päivän sisällä sähköpostitse. 


( Päivitetty: 26.06.2018 22:00 )

 - - Hunaja YP | Kommentoi
 1  2  >RSS

©2019 Kuiskaava Metsä - suntuubi.com